De luni toată lumea se pupă pe gingii cu toată lumea

Autorul panseului ce ţine loc de titlu este Sorin Ovidiu Vîntu, persoană care a reuşit să adauge foarte mult la acea notă peiorativă a titulaturii generale de „om de afaceri” care alimentează ura stângiştilor faţă de întreprinzătorii particulari. Vîntu a fost reţinut de procuratură cu mandat pe 24 de ore pe 9 septembrie, împreună cu Octavian Ţurcan şi Alexandru Stoian pentru finanţarea lui Nicolae Popa, condamnat definitiv (nu şi „irevocabil”, vajnica noastră Justiţie ştie de ce…) în iunie 2009 la 15 ani închisoare pentru afacerea FNI-FNA. Ei urmau să fi prezentaţi unui judecător cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Imediat, la Realitatea TV şi Antena 3 s-a declanşat circul, ortacii media se dau de ceasul morţii, plâng de mila ţărişoarei aflată la cheremul piratului Traian Băsescu, care „dispune arestări peste arestări” creînd o perdea de fum pentru a masca incompetenţa unei administraţii corupte. Defilarea „onorabililor” Bogdan Chireac, Cornel Nistorescu, Vlad Vâlcu, Mugur Ciuvică, Vadim Tudor, Cozmin Guşe, Dan Diaconescu (autointitulat „mogulaşul”), a fost însufleţită de ethosul lui Mircea Dinescu, care ne-a avertizat cu privire la pericolul distrugerii presei libere reprezentată de …Realitatea TV! La Antena 3 am avut plăcerea să le vedem figurile plouate ale starurilor felixoide Ciutacu, Mircea Badea, Mihai Gâdea, căzuţi şi ei în butoiul cu panseuri morbide.

Judecatorea de la Tribunalul Bucureşti care a decis printr-o sentinţă (nedefinitivă, mai vedem noi…) arestarea pentru 29 de zile a celor trei, a primit în faţă expresia furiei lui Vîntu care a strigat: „Ruşine, doamnă, ruşine!” Oare la ce se expun unii judecători care îşi fac datoria atunci când îi enervează pe cei care mânuie milioane de euro şi care ajută infractori?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: