Niels Schnecker nu este analistul meu!

Cineva ar putea să întrebe: Dar ce este monşer? Cred că este un comedian media, unul dintre acei specialişti în orice care îşi croiesc un parcurs neetic exploatând credulitatea, slăbiciunile sau venalitatea angajatorilor săi. Autor al de acum celebrei sintagme Traian Băsescu, preşedintele meu, cu variante de genul rugăminţii ipocrite de pe situl PSD:

„Nu-i faceţi viaţa grea preşedintelui meu.”

Niels Schnecker nu este original. El pleacă de la o hai să-i zicem tradiţie relativ recentă în viaţa politică americană, aceea de a-l contesta pe preşedintele ales în temeiul unor pretinse fraude electorale sau de altă natură. Aşa s-a întâmplat cu preşedintele George W Bush – negat de democraţi şi afiliaţii lor, dar iar din 2008 roata s-a întors contra preşedintelui Barack Hussein Obama, care s-a văzut pus sub acest slogan, He is Not My President.

Aparent Niels Schnecker nu îi neagă titulatura oficială a lui Traian Băsescu, el spune „Preşedintele Meu”, cu acea nuanţă de ironie care exprimă exact contrariul. Pentru aşa-zisul analist economic preşedintele Băsescu este preşedinte doar în momentul în care vrea să ironizeze puterea actuală. Am rămas uimit să văd că a publicat un articol în suplimentul „România – un proiect conservator” al Revistei 22 când toată lumea ştie că este consultant politic al lui Raymond Luca, senator PNL, partid politic afiliat grupului stângist ALDE din Parlamentul European. Ironia lui Schnecker se vede şi pe pagina sa de Facebook, cu un link By-By-Băsescu între Remus Cernea şi Mircea Geoană.

De ieri, de la emisiune Antena 3 pe tema gestionarii fondurilor unui spital, Niels Schnecker nu mai este analistul meu economic. Pe parcursul discuţiei cu directorul unui spital, Niels Schnecker a găsit răul creat de subfinanţarea sectorului medical în faptul că strângerea fondurilor pentru asigurări de sănătate, precum şi repartizarea lor are loc centralizat. „Analistul economic” propunea ca strângerea fondurilor şi repartizarea să se producă pe plan local, la nivel de judeţe, nefiind nevoie de o structură centralizată. Pus în faţa întrebării de bun simţ a moderatoarei TV că stai puţin, domnule Schnecker, dar sunt zone în care fondurile strânse ar fi insuficiente, binenţeles că analistul a întors-o ca la Ploieşti. Ah, da, ar trebui să fie o relaţie de genul repartiţie locală dar şi un feedback, iar în cazul în care nu ar fi fonduri, ar trebui transferate de la centru. Halal analiză, monşer! Au spus-o şi alţii, aici şi aici. Înainte îi acceptăm această titulatură pentru că îi era dată de alţii, nefiind la curent cu expertiza sa sau tipul său argumentare. Dar când bâlba şi învârtitul în cerc se numesc expertize, atunci am ceva de spus: Niels Schnecker, nu eşti analistul meu economic!

PS – Link-uri He Is Not My President se împart în două grupe, selecţii neexhaustive:
1. Cele adresate lui George W. Bush,
http://www.facebook.com/group.php?gid=2202075779
http://www.xanga.com/groups/group.aspx?id=441007
http://www.sonofbush.com/

Demonstraţii Bush Is Not My President:
http://www.pakistan.tv/videos-not-my-president-part-one-%5B2PDyXgHCoHA%5D.cfm
http://il.youtube.com/watch?v=88GXSzgsru4

2. Cele adresate lui Barack Hussein Obama
http://www.obamaisnotmypresident.com/ http://www.cbsnews.com/stories/2008/11/08/politics/uwire/main4585641.shtml
http://thewickedflea.com/article/obama_is_not_my_president

Campanii româneşti contra lui Traian Băsescu sub titlul El Nu Este Preşedintele Meu:
http://basescunuepresedintelemeu.wordpress.com/
http://www.facebook.com/group.php?gid=219032827124
http://www.ciutacu.ro/articol/de-ce-susţin-cu-drag-no-băsescu-day/
http://alinush.ro/băsescu-nu-e-preşedintele-meu/
http://toateblogurile.ro/grupuri/traian-băsescu-nu-e-preşedintele-meu
http://www.psihoteste.ro/wp/?page_id=4956
http://casteluldenisip.blogspot.com/ (vezi: http://www.anabirchall.ro/6-ani-de-acasă-nu-sunt-7-domnule-preşedinte/)

Critica ideii de Băsescu nu este preşedintele meu s-a făcut aici:
http://inconstantin.ro/2009/12/iniţiativă-stupidă-pe-facebook-traian-băsescu-nu-e-preşedintele-meu.html
http://derscanu.wordpress.com/2010/06/03/traian-băsescu-este-preşedintele-meu/

Adept al ideii-ironie că Băsescu este preşedintele lui:
http://www.wall-street.ro/editorial/293/Scrisoare-de-re-ce-şi-u-ne-către-preşedintele-meu

Reclame

Etichete: ,

6 răspunsuri to “Niels Schnecker nu este analistul meu!”

 1. manoliu valentin Says:

  Analistul economic Niels Schnecker un evreu spurcat nenorocit.

  Cine arunca cu sticle incendiare de 20 de ani?

  GDS-RADIO EUROPA LIBERA semnatarii declaratiei din 16 iunie 1989 de la BUDAPESTA, UNGARIA in frunte cu TISMANEANU si BACONSKY si unde sunt ei acum?

  LASATI-O IN PUI MEI CU LUPTA ANTICOMUNISTA si vedeti ca FII TORTIONARILOR POPORULUI ROMAN sunt in institutiile statului si ne ucid, saracesc si infometeaza la ordin SIONIST din AMERICA FMI si Banca Mondiala: TEODOR STOLOJAN FIUL LUI SOTLL cetatean evreu rus, KOMINTERNIST AGENT NKVD, VLADIMIR TISMANEANU fiul celui mai mare tortionar al poporului roman si voi ce faceti?

  Vorbite de crime comuniste, dar refuzati sa vedeti FAPTASI, adica ADEVARATI CRIMINALI AI POPORULUI ROMAN care continua si azi sa ne ucida si sa ne extermine, VLADDIMIR TISMANEANU si gasca RADIO EUROPA LIBERA care sunt in institutiile statului si in comisiile presidentiale BASESCU si ii pupati in kur pe SIONISTI AMERICANI si le facem jocul cu crime COMUNISTE, cand evreii rusi si americani , adica sionisti-satanisti planetei au implemetat hitlerismul, fascismul, comunismul si au infiintat lagare umane de exterminare pe toata planeta de peste 100 de ani si voi despre ce vorbiti?

  Cine sunt ei?

  REGELE KAKAT MIHAI, Silviu brucan, Petre Roman, Vledimir tismaneanu, Teodor Baconsky, Horia patapievici si alti si ii sustineti si strigati alaturi de ei JOS COMUNISMUL

  FARA COMUNISTI, cand ei ne falsifica istoria si ne ucid si saracesc de 20 de ani?

  Ce fac acum ROMANI PROSTI SI VIRUSATI CU CACEALMALE SIONISTE SATANISTE este o crima impotriva poporului roman.

  Nu vedeti ca Romania este atacata de milenii si de peste 80 de ani avem doua LOVITURI DE STAT ORGANIZATE DE SIONISTI-SATANISTI DIN AMERICA pentru ca evreii sa conduca si sa jefuiasca Romania REGELE MIHAI 1944 CAND L-A ARESTAT pe ANTONESCU si 1989 cand REGELE MIHAI de la RADIO EUROPA LIBERA si actuali membri GDS si RADIO EUROPA LIBERA au instigat romani la revolta impotriva COMUNISMULUI IMPLEMENTAT DE EVREI CRIMINALI SI TERORISTI, PRIVITI IRAN au atacat si ucis cercetatori in plina strada si voi vorbiti de lupta impotriva COMUNISMULUI, dar atunci trebuie sa incepem cu REGELE MIHAI, ( II PLATIM ANUAL 100 DE MILIOANE DE EURO PENTRU YACHT CLUBUL REGAL ROMÂN)TISMANEANU, BACONSKY, BASESCU, STOLOJAN si alti care ne ucid si infometeaza,

  Dar, Udrea nu este COMUNISTA?
  DAR, CRISTIAN PREDA nu este COMUNIST?

  Cu care COMUNISTI VA LUPTATI VOI?

  II SUSTINETI PE COPII TORTIONARILOR POPORULUI ROMAN IN FRNUTE CU TISMANEANU si strigati alaturi de ei JOS COMUNISMUL, dar nu vedeti adevaratele crime care se produc azi prin vinarea cetateanului roman din comisiile prezidentiale BASESCU de catre membri GDS-RADIO EUROPA LIBERA, copii tortionarilor poporului roman: Vass, Baconsky, Tismaneanu, Ungureanu( agenti romani membri ai SIE sunt ucisi in strainatate la ordin SIONIST SATANIST cu liste fabricate de UNGUREANU SI BACONSKY, PRIVITI INTERNETUL SI VA LAMURITI SI VOI LUPTATI IMPOTRIVA COMUNISMULUI, ADICA A CELOR CARE S-AU NASCUT IN PERIOADA CRIMELOR COMISE DE EVREI RUSI IN FRUNTE CU REGELE MIHAI care ii condamna la moarte prin decret regal) Traian R. Ungureanu europarlamentar si alte slugi sioniste-sataniste pe care voi prin lupta voastra falsa ANTICOMUNISTA, pentru ca parinti vostri s-au nascut dupa 1944, si va condamnati pe voi si platiti voi pentru crimele parintilor evreilor rusi satanisti si sionisti in veci vecilor.

  Lasati-o in puii mei cu LUPTA ANTICOMUNISTA si hai sa ne unim impotriva sionismului si satanismului care ne ucid si ne infometeaza si este de mai mare rusinea pentru cei care s-au dus sa protesteze impotriva jefuiri ROSIEI MONTANA la ordin SIONIST SATANIST DIN AMERICA in frunte cu SOROS si acum se duc sa-i planga pe IMPERIALISTI AMERICANI.

  Daca priviti multi striga JOS COMUNISMUL FARA COMUNISTI si sub aceasta CACEALMA SI MANIPULARE PLANETARA SIONISTA SATANISTA conduc ROMANIA CU UDMR o grupare terorista satanista si sunt la guvernare de 20 de ani si fac ce vor si spun ce vor, iar PRM este izolat si distrus pentru ca VADIM ESTE COMUNIST, DAR UDREA, CRISTIAN PREDA, BASESCU(SECURIST SI TERORIST SI COMUNIST) si de mai mare rusinea BASESCU CONDUCE ROMANIA prin SANTAJAREA SCURSURILOR COMUNISTE din PSD, infrunte cu MIKI SPAKA, NETOIU, OPREA si alti, diferenta este ca VADIM a scris si criticat distrugerea si jaful dupa 1989 si nu a participat la jefuirea ROMANIEI, dar sunt buni GDS si RADIO EUROPA LIBERA care au atacat romania cu sticle incendiare si striga jos comunismul si sunt in comisiile prezxidentiale basescu si ne ucid si infometeaza in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU si alti.

  Pentru cultura voastra VADIM s-a nascut in 1952 si nu a participat la CRIMELE COMUNISTE DIN PERIOADA 1944-1964, dar a scris despre CEAUSESCU si care este pacatul mai mare VADIM SAU HORIA PATAPIEVICI?

  Patapievici risipeste sute de milioane de euro cu ICR si picteaza pule si ale organe sexuale in AMERICA pentru denigrarea ROMANIEI SI A POPORULUI ROMAN si romanii sunt ucisi si vanati de gasca din care face parte GDS RADIO EUROPA LIBERA si daca nu stiati DENIS PATAPIEVICI ESTE UNUL DIN TORTIONARII EVREI RUSI care au vant si ucis impreuna LEONTE TISMANEANU, SILVIU BRUCAN SI ALTI ROMANI DUPA 1944, parinti lui VLADIMIR TISMANEAU, PETRE ROMAN si alti, si despre ce educatie trebuie sa vorbim?

  Asa de puternica este propaganda sionista ca va determina sa nu mai deosebiti binele de rau, dar culmea ca pe zi ce trece ne este si mai rau si suntem exterminati zilnic si alti ne trimit la educatie. RUSINE, RUSINE RUSINE.

  VRETI SA TRAITI priviti la REGELE MIHAI in decembrie 1989 de la RADIO EUROPA LIBERA si TOKES: STRADA, STRADA, STRADA este solutia schimbarii si asta fac VATICANUL SI SIONISTI PE ACEASTA PLANETA CAND VOR SA SCHIMBE CEVA.

  Daca proviti pe youtube DECEMBRIE 1989 SI MINERIADA, dar numai in zilele de 13 si 14 iunie 1990 SI 15 MARTIE 1990 TARGU MURES o sa vedeti aceiasi oameni si acelasi stil de atac si STICLE INCENDIARE si despre ce vorbim?

  Romanii au protestat zeci de mii de oameni, dar nu s-au dus peste ei sa-i scoata in strada sa le dea foc la tablouri si sa-i dea afara in suturi, asa cum au facut GDS SI RADIO EUROPA LIBERA LA TIMISOARA IN DECEMBRIE 1989 CU TOATA SECURITATEA SI ARAMATA LUI CEAUSESCU, pentru c aaveau un spate VATICANUL SI NATO SI GRU SOVIETIC, adica peste 40 de mii de militari rusi si peste 40 de mii de refugiati romani si maghiari si militari nato si membri ai serviciilor secrete straine care ne-au impuscat in gat si cap (priviti ingerul IRANIAN atac terorist al MOSSAD-ULUI SI CIA, asa cum de curand au atacat si ucis cercetatori iranieni in plina zi).

  Multi se dau de REVOLUTIONARI, dar TERORISTI CARE AU ATACAT CU ARME MILITARI SI CIVILI ROMANI la TIMISOARA IN decembrie 1989, au fost arsi la crematoriul din BUCURESTI, iar numele lor este trecut ca eroi pe monumentul eroilor maghiari care au luptata impotriva romaniei in decembrie 1989.

  Mai mult priviti, REVOLTA DE LA CHISINAU si filmele de pe YOTUBE cu BASESCU care in direct de la B1 tv sustine actiunile de la Chisinau, si le promite studii gartuite si locuri de munca in Romania, revolta organizata de FMI, RUSIA, AMERICA si tot occidentul, si cine a participat la aceste proteste de strada?

  Studenti straini de origine evreiasca sovietica din REPUBLICA MOLDOVA, BELARUS, RUSIA, UCRAINA, si altele, cei care au votat si impotriva ROMNIEI SI A POPORULUI ROMAN in decembrie 2009 si au participat la demonstratii de strada pentru sustinerea lui Basescu in toata Romania in perioada de 1-5 decembrie 2009 pentru a justifica furarea voturilor de catre PDL-BASESCU.

  Daca veniti la Bucuresti sa protestati la Guvern in fata Guvernului, sunteti ca CAINII LEGATI LA GARD, iar in interior HOTI SI BANDITI UCIDM FURA SI SARACESC si mai mult nici nu va aud, datorita distantei si a geamurilor termopan si despre ce vorbim?

  Pardon, ei isi impart banii statului, ei sunt statul si noi SCLAVI, dar pardon nu uita sa ne faca sa luptam impotriva COMUNISMULUI SI FARA COMUNISTI SI PENTRU CULTURA VOASTRA PANA SI VLADIMIR TISMANEANU ERA MEMBRU PCR inaite sa fie EXTRAS din tara de securitatea evreiasca sovietica de care tot vorbim, iar in 1989 in martie a fost adus de guvernul si congresul SUA in Ungaria sa participe la pregatirea militara a refugiatilor romani si maghiar pentru atacarea Romaniei in decembrie 1989.

  Ati auzit vreodata de jocul tiganesc ALBA NEAGRA?

  Ca despre ce se intampla in Romania nu vedetii si nu stiti.

  ALBA NEAGRA este un joc tiganesc care iti i-a bani si te intreaba unde este bila sau capacul de bere.

  ASTA FACE BASESCU LA ORDINUL BANCHERILOR.

  Am iesit din Criza,

  Este Criza

  Ba nu, am iesit din criza.

  Ba nu, este CRIZA.

  Am reusit sa modernizam statul saracind si infometand romani.

  Pardon. Romania intra in derapaj pentru ca opozitia nu este de acord cu saracirea si infometraea romanilor.

  Cine a infiintat TRIBUNALUL POPORULUI pentru condamnare celor care au luptata pe front impotriva Rusiei sau se impotriveau deportarilor impuse de aliati in SIBERIA BOLSEVICA, deportari facute prin decret emis de casa regala REGELE MIHAI ori impotriva celor care se opuneau implantarii comunismului in Romania?

  Nu se compara MATEMATICA SI FIZICA cu minciuna si cacealmaua sionista satanista, dar regret faptul ca va scundeti dupa cuvinte/vorbe si REFUZI REALITATEA si sunteti confuzi si doresc sa mai spun ca am SUPARAT multi romani cand am prezentat filmele mele pe yotube despre REGELE KAKAT MIHAI si mai ales cand au spus ca proiprietatea este sfanta, dar evrei spurcati si satanisti in frunte cu FMI ne saracesc si ne vaneaza si ne dau afara din serviciu si nu ne dau salariu si pensie in stil EVREIESC, ne fura proprietatea si ne aduce in pragul suicidului si mai mult, dar PETROLUL, AURUL, GAZELE, APA nu sunt proprietatea noastra?

  Propietatea este sfanta, dar cine a furat propietatile ROMANILOR in 6 martie 1945 si a facut NATIONALIZAREA CASELOR IN ROMANIA?

  REGELE KAKAT SI TERORIST MIHAI.

  11 iulie 1945, înfiinţarea Tribunalului Poporului,
  la ordinul ALIATILOR, asa cum face Basescu azi, dar tot la ordinul ALIATILOR

  Problema este ca aceste asa zise crime impotriva evreilor au fost
  deja judecate incepand cu 1945 de Tribunalul Poporului si ca astazi ele
  sunt rejudecate la o noua incadrare juridica, Holocaustul.

  Sa ne fie clar: in 1945 doctrina Holocaustului nu exista.
  In 1945 victoriosii erau comunistii. Iar cum istoria ne-a dovedit-o,
  in Europa de Est victoriosii comunisti erau intr-un procent foarte
  mare evrei si azi conduc copii si nepotii lor din 1944.

  Iar victoriosii comunisti evrei au infiintat in Romania
  Tribunalul Poporului condus de evreul Abraham Gutman in
  care functionau numerosi asesori populari evrei, intre care
  nevasta lui Brucan.

  Pardon, a fost HOLOCAUST in Romania, asa zice ELIE WISEL si a infiintat si institutul HOLOCAUSTULUI si a creat locuri de munca pentru jidani spurcati si perciunati si fabrica date si acte false pentru inrobirea finaciara a ROMANIEI si ROMANII SUNT DISPONIBILIZATI, dar nu vorbeste nimeni de atacurile si atentatele sioniste-evreiesti in Romania inainte de 1944, chiar asupra PARLAMENTULUI ROMANIEI, despre ce vorbim?

  Asta pentru EDUCATIE, dar tot STRADA este SOLUTIA, chiar daca nu suntem sustinuti de NATO SI PAPA cum au fost cei din GDS SI RADIO EUROPA LIBERA, dar trebuie sa facem ce au facut si fac de 20 de ani, ataca ROMANIA cu sticle incendiare si noi trebuie sa-i atacam si sa-i dam afara din institutiile statului:

  ROMANIA ESTE CASA NOASTRA si nu suntem PERU sa ne puna MINISTRI japoneji SI PRESEDINTE JAPONEZ, dar in Romania de 20 de ani avem ministri maghiari si ROMANIA DOARME.

  Multi zic ca nu sunt pregatiti, dar cititi OPERATIUNEA MATRIX si vedeti ce vor GRECI si alti de pe fata pamantului:

  AFARA FMI

  Resursele naturale ale statului sa treaca in proprietatea statului, etatizarea lor, penru ca tot vorbim de PROPRIETATE care este SFANTA.

  Cum s-a facut PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DISPONIBILIZAREA, arme jidanesti cu care au schimbat COMUNISMUL cu SIONISMUL, arme cu care au scos ROMANIA la vanzare si cu care au distrus economia si industria si cu care extermina cetatenii romaniei si cu care aduc cetateni straini la studii gratuite pentru inlocuirea cetatenilor romani in institutiile statului ROMAN?

  POLITIC, prin FSN, adica PSD, PNL, PDL si alte slugi sioniste.

  Am scris cu toate ca doream sa nu mai scriu, dar colegii mei nu au stare si imi tot trimit mesaje, dar nu sunt pentru mine pentru ca stiu aceste lucruri si sunt pentru EDUCATIA altora care au ramas virusati cu CACEALMALE SIONISTE si acum PLATIM CU TOTI pentru crimele comise de KOMINTERNISTI EVREI RUSI CRIMNALI SI TERORISTI si ale REGELUI MIHAI in 1944-1964 si acum prin saracie si foamete.

  Ce se intampal in ROMANIA dupa 1989 NU ESTE

  genocid si holocaust?

  Pardon, este sionism jidanesc criminal si terorist.

 2. Blackwater Says:

  Valentin, sa nu mai postezi niciodata mizerii antisemite pe acest blog. Du-te la Antena 3 unde ti-e locul!

 3. ramit Says:

  D-le Niels,in data de 10-02-11,la emisiunea ,,Previziunile ziei”la fel ca si in alte emisiuni,mereu printre unele probleme pe care le dezvolti,multe sunt aberati.Spun acest lucru deoarece tu nu ai dreptul sa faci anumite comparati ,referitor la cum s-a trait in 1989 si cum se traieste in 2011.Habar nai ce vorbesti,iti spun eu care este adevarul. Eu sunt pensionar din anul 1991 si acum am 70 de ani,iar in 1989 lucram ca electrician la mina avand un salar de 3500 lei si traiam nu bine ci foarte bine.Mergeam in fiecare in concediu, si la munte si la mare iar acum in cei 20 de ani de falsa democratie nu am mai reusit sa mai merg macar odata.Te intreb d-le Niels, unde erai in acel an 1989 sauin1988 sau in1987? Iti spun eu daca ai uitat,erai pe alte meleaguri si nu erai in Romania iar acum vi ca un impostor,sub masca unui analist economic sau politic in fata camerelor de televiziune sa ne dai lectii de viata.Lasate d-le Niels de aceasta meserie ,pentri ca esti un palavragiu notoriu.Doar o intrebare vreau sa-ti mai pun,cati de Sobaru sau alti oameni din Romania au facut gesturi diperate unel chiar fatale inaite de revolutie din cauza canu aveau serviciu sau de mancare,cu ?iti spun eu ,niciunul,cu toate ca se dadea cu portia. Tot in acei ani numai cine nu vroia sa munceasca,nu muncea.Parerea mea este ca ,ai Ramul si Procesorul defect si ca atare treci la alt profil.

 4. manoliu valentin Says:

  Niels Schnecker, un miliardar cinstit, care trăieşte din mila mogulilor

  Îl vedem pe micile ecrane de dimineaţă până seara. Când nu este în studio la Realitatea TV, sigur îl vedeţi pe sticlă la Antena 3, reporter de front printre mitingişti. Îşi dă cu părerea în toate cele, de la economie şi industria de apărare până la politică şi sănătate ori învăţământ. Seamănă izbitor cu celebrul personaj de film Fantomas, dar se numeşte simplu, româneşte, Niels Schnecker.

  Toată lumea se întreabă unde l-au găsit oamenii mogulilor Felix-Voiculescu şi cei ai lui Vîntu pe ciudatul personaj care pare lipit de micul ecran precum ciulinul de oaie. Oficial, realizatorii îl prezintă drept analist politic. Poreclit de unii Cap-de-cauciuc, Ştecher sau Şmecher, lui Schnecker pare a i se potrivi mai degrabă aceea de Fantomas, ţinând cont atât de designul personajului, cât şi de rapiditatea cu care se teleportează de pe un post tv pe altul. Miercurea trecută, analistul nostru economic era la ora opt de dimineaţă reporter de front al Antenei 3, care relata din mijlocul protestatarilor adunaţi în Piaţa Victoriei. Nu te poţi abţine să nu te întrebi când mai are timp pentru propriile-i afaceri, sau de ce, dacă tot se laudă că este mare miliardar, se pretează la jocurile făcute de mogulii care şi-au făcut un ţel din a dărâma actuala putere şi răspunde cu slugărnicie la toate invitaţiile. Cine l-a urmărit desfăşurându-se la televizor îşi dă seama exact despre ce şi cine vorbim: un individ fără scrupule, care a intrat într-un joc murdar de dragul banilor, un tonomat cu nume exotic, care cântă exact cum comandă Felix sau S.O.V.

  Economistul cu epoleţi

  Colonel în retragere US Army, pilot pe F16, avocat şi mai apoi avocat şi afacerist de succes în Africa de Sud, consilier prezidenţial în SUA, deţinător al centurii negre în Kung-Fu, cu zeci de diplome înşirate pe pereţii propriului birou, posesor a patru cetăţenii şi vorbitor a nouă limbi, Niels Schnecker a eşuat lamentabil, ca o balenă sinucigaşă, pe malul politichiei de Dâmboviţa. A eşuat sau a fost azvârlit peste bord şi infiltrat în Românica de unele servicii secrete, cum susţin unii, aceasta este întrebarea. Dată fiind „independenţa” jurnalistică şi „deontologia” impecabilă a realizatorilor tv de la Antenuţe şi de la cea a lui Vîntu, este clar că Fantomas este promovat de sus. Marele analist macroeconomic a făcut deja în direct şi în reluare gafe impardonabile pentru un individ care se laudă cu o sumedenie de masterate şi acreditări pentru ca să mai creadă cineva în pretextul sub care acesta este invitat în platourile televiziunilor. În plus, firmele sale apar cu pierderi şi fără pic de profit, ceea ce spune multe despre priceperea lui mister Niels în economie, fie aceasta macro sau mini.

  Datele din CV se bat cap în cap

  Este suficient să citeşti atent datele din cv-ul oficial al lui Fantomas, sau să le compari cu celelalte informaţii despre activitatea marelui maestru al combinaţiilor, ca să realizezi că personajul este unul gri, cu existenţă semi-inventată de băieţi şcoliţi în ale dezinformării. Să începem cu ce se spune oficial, declaraţii ale lui Schnecker din interviuri: născut în prima zi a anului 1960 în Bucureşti, din părinţi evrei, micuţul Niels a căpătat, după mamă, şi cetăţenia germană. La 10 ani, în 1970, a emigrat cu familia în Statele Unite ale Americii, de unde a plecat în 1978 în Israel. S-a mai ales cu două cetăţenii. Din cv-ul pe care Schnecker îl afişează reiese că tot din 1978 acesta ar fi urmat cursurile Universităţii de Drept din Sorbona, ulterior obţinând masteratul în Drept Internaţional, Relaţii Economice Internaţionale şi Relaţii Financiare Internaţionale. Prima sa slujbă apare în acelaşi cv ca fiind cea de dealer pe piaţa de capital şi a schimburilor externe de mărfuri la firma londoneză Merrill Lynch, Pierce, Fenner & Smith. După un an, în 1983, apare în Germania Federală, la Frankfurt, ca vicepreşedinte al DEGEFA reisen Gmbh, un fel de agenţie de turism. În 1985 se întoarce în SUA, mai exact în California, unde îl regăsim drept avocat-colaborator al firmei Chula & May. Apoi, după un an dă marea lovitură şi ajunge şef de cabinet al preşedintelui şi totodată director executiv al International Investment Bankers Group Inc, din statul american Colorado. Niels se laudă în cv că din 1987 a lucrat la Casa Albă, în administraţia Reagan, ca şi consilier special, până în 1989. Când o mai fi avut bietul om timp să se ocupe de afaceri, să-i susure sfaturi la ureche lui Reagan şi să se mai şi dea cu avioanele de vânătoare F16 pe cerul înstelat al SUA, ajungând până la gradul de colonel, nu mai ştim. Apare, însă, brusc în Africa de Sud, în 1990, ca şi director general al unei societăţi de curierat, iar din 1992 şi până în prezent este director-asociat al “Schnecker Van Wyk & Pearson”. Stabilitatea profesională ce a urmat din 1992 în viaţa lui Niels Schnecker se datorează mutării intereselor sale de afaceri în ţara natală, România.

  Pe mână cu liberalii

  Odată ajuns pe malurile Dâmboviţei, globetrotterul din Niels se potoleşte. Fermecat de avantajele şi potenţialul unei imense pieţe dominată de legea junglei şi a pilelor, Fantomas bate pe la uşile miniştrilor ducând de mânuţă diverşi afacerişti dubioşi, cum ar fi grecul Katounis. Dealtfel, în deja celebrul său cv, Schnecker notează că în perioada anilor 1993-1994 a fost consilier al ministrului Transporturilor, nimeni altul decât Traian Băsescu, cel pe care îl sapă acum pe la posturile mogulilor. Mister Fantomas susţine că primul milion de dolari l-a făcut în 1991. „L-am pierdut în ’94, când am venit în România, se plânge Niels cui are timp să îl creadă. Acesta s-a şi cununat în România, naşi fiind nimeni alţii decât Andreea Esca şi soţul acesteia, Alexander Eram. Deşi într-un interviu se declară a fi un evreu agnostic, care crede în Dumnezeu, dar nu în religie sau biserici(!?!), Niels şi-a botezat copilul în două religii: anglicană şi iudaică. Cea mai stabilă relaţie a româno-israeliano-americanului este cea cu liberalii, Schnecker fiind şi în prezent consilier fără simbrie al senatorului Raymond Luca. Afinitatea dintre cei doi se explică şi prin obârşia comună a celor doi. Cârtitorii au postat pe internet diverse teorii, din care reiese că Niels Schnecker ar fi agent sub acoperire al ruşilor, însă cum viaţa bate filmul, Fantomas al nostru pare a fi un simplu slujitor al intereselor mogulilor.

 5. manoliu valentin Says:

  Nils steker-smecher evreu spurcat si mincinos, venit in 1992 in Romania mananca RAHAT cu polonicul.

  In 1989 cel mai mic salariu era 2000 de lei, echivalentul a 20 000 000 lei ori 2000 de ron in 2011 dupa toate scumpirile la carburanti ori cresterea valutei.

  Romania avea 22 de milioane de angajati, salariati si nu someri, disponibilizati si aruncati in strada ca asa doreste FMI dupa 1989 si resursele energetice naturale au trecut in proprietatea lor.

  Romania avea industrie si economie si facea comert cu 80% din tarile planeteti si acum avem specula economica si industrie particulara condusa de mafioti comunisti evrei rusi masoni romani si straini, INVESTITORI-CUMPARATORII ROMANIEI.

  Un tichet de tramvai costa un leu in 1989 la 2000 lei sau 20 000 000 de lei ori 2000 de ron azi, dar azi 2011 un tichet de tramvai-RATB costa 13 ron sau 13 000 lei la un salariu de 650 ron sau 6 500 000 lei.

  Victorie, Revolutie, democratie, Libertate evreiasca masonica evreiasca satanista criminala tertorista.

 6. manoliu valentin Says:

  ROMANIA IN 1989 NU MAI AVEA DATORII LA FMI SI BANCA MODIALA, azi avem peste 100 de miliarde de EURO datorii la FMI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: