România sub călcâiul PSD

Trebuie să fim realişti: după 21 de ani, marele salt înainte inaugurat cu Revoluţia din 1989 a produs o populaţie îndrăgostită de familia defunctului şi de sistemul politic comunist. Mă rog, unul cu mici retuşuri, adăugiri nesemnificative, puţină mâncare în rafturi, seriale pe 100 de canale, manele la greu şi o organizaţie de tineret în frunte cu Dan Diaconescu. În septembrie, jumătate dintre cei intervievaţi de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc au declarat că înainte de ’89 se trăia mai bine. Trist, foarte trist mai ales că adevărata revoluţie n-au făcut-o cei care se gândeau la stomac, ci oamenii care şi-au dorit libertatea şi au refuzat minciuna şi regimul totalitar.

Moţiunea de cenzură susţinută de PSD plus PNL este o făcătură populistă, orice om cu dreaptă cumpănă vede că a fost concepută doar pentru a da jos guvernul fără a propune o alternativă viabilă. Promit o prosperitate scoasă din joben, mă rog, din Banca Naţională care ar urma să fie jefuită de peste 3 miliarde de euro în viziunea genială a lui Ioan Ghişe. În parlament, fostul premier Tăriceanu a propus vânzarea tuturor activelor rămase la stat pentru ieşirea din criză. Iar după, domnilor Tăriceanu şi Ghişe? După ce veţi păpa şi aceşti bani, cum i-aţi prăduit şi pe cei obţinut din vânzarea Petrom, OMV, platforma Mării Negre, Renel etc, după aceea ce veţi propune românilor?

Nu-mi fac iluzii, se vor găsi cozi de topor din PDL ca să voteze alături de Crin Antonescu, Ion Iliescu şi Victor Ponta. Au mai fost şi în iunie, vor fi şi mâine. Deja PSD-ul i-a înscris pe cei care le-au căzut la picioare şi îi laudă ca salvatori şi oameni cu conştiinţă pe canalele de televiziune amice. În alianţa celor două partide de opoziţie, PNL-ul este ca un frate mai mic, insuficient de matur ca să ia o decizie proprie, remorcat la căruţa plină de gogoşi a PSD-ului. Partidul lui Ion Ilici Iliescu şi Marian Vanghelie îşi va scoate mâine în stradă toţi fluierasii, toboşarii, urlătorii, dansatorii penguin, pe zornăitorii de clopoţei, pe urlătorii în megafoane, pe toţi dărâmătorii de garduri şi pe bătăuşii de parlamentar, pe toţi miliţienii care şi-au aruncat şepcile şi şi-au ridicat degetul în sus, pe toţi tablagii din pârnăi care se împrumută de la deţinuţi ca să-şi cumpere ţigări şi băutură, pe toate profesoresele nemulţumite care produc generaţii de analfabeţi şi de 60/40 BAC luat/neluat. Toţi vor striga în cor: jos guvernul! Şi ce dacă? Ce mult mi-ar place să vină la putere protejaţii lui Vântu-Patriciu-Felix, să pot să privesc cu zîmbetul pe buze cum vor răsuna mioriticele Antene şi Realitatea de ode închinate marilor oameni de stat Crinişor şi Pontuleţ! Va curge lapte şi miere în Ferentari, va fi cald în apartamente şi OAMENII nu vor plăti! Totul va fi asigurat de stat şi va fi plătit de Banca Naţională, de UE, de Fondul Monetar Internaţional. Jos impozitele şi trăiască pomana! Jos TVA-ul de 24 % şi Trăiască TVA de 5%! Jos impozitele pe pensii! Trăiască pensiile nesimţite! Jos procesul contra lui Vântu! Jos procesul contra lui Dan Diaconescu! OAMENII vor respect iar actualii guvernanţi nu li-l dau! Ei, Pontuleţ şi Crinişor le vor da: respect. Circ le-au dat, pâinea e pe lista de mâine, 27 octombrie 2010. Pe urma, pe 28, mai vedem, ne mai gândim, mai pertractăm…

Reclame

Etichete: , , , , ,

4 răspunsuri to “România sub călcâiul PSD”

 1. Zina Says:

  Nu te supăra , de ce nu laşi să apară şi comentariile ? Dacă nu îţi plac, de ce mai ai spaţiul pentru ele ?
  De ce nu te prezinţi ? Ai ceva de ascuns, ţi-e ruşine cu tine însuţi, ţi-e frică de ceva ?
  Ce faci tu seamănă cu ce fac puştii ăia care scriu noaptea pe pereţi cu spray-uri…
  Eu îţi mai citesc articolele o vreme, dar nu le voi comenta până nu vei pune la punct aceste lucruri. Ca să ader la nişte idei, trebuie să cunosc oamenii care le promovează. Curaj !

 2. Blackwater Says:

  Au aparut toate comentariile, fara exceptie. Si vor apare indiferent de tipul de comentariu, insa trebuie sa intelegem si problemele legate de protectia antivirus pe platforma WordPress. Antivirusul Akismet trimite primul sau primele comentarii in Spam sau In asteptare, dupa care, urmeaza acceptarea de catre Administrator, in cazul de fata eu. Din acel moment, comentariile ulterioare ale utilizatorului intra direct pe pagina postului.

  Va rog sa controlati la rubrica About, unde v-au aparut comentariile inca de ieri dimineata – cele doua.

 3. Cristian Says:

  Interesant blog, totusi faci niste analize placute si critice. Numai bine

 4. Blackwater Says:

  Multumesc de apreciere si sper sa revii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: