Badea-Ciutacu: Miting pentru anti-oi şi ne-morţi

Subiect de manea sau un alt argument în favoarea ideii că asistăm la un proces accelerat de degradarea a valorilor, mitingul Badea-Ciutacu a scos în stradă nişte oameni de bine care şi-au strigat nemulţumirea faţă de amenzile aplicate de CNA acestor comici-scabroşi-ai-ecranelor. Că lui Ciutacu i se mai spune şi Vorbe-Grele, asta e, pentru cine îi apreciază intelectul şi rezonează cu domnia-sa, cuvintele lui Victoraş sunt picături de ambrozie. Mi-a plăcut că şi-a apreciat pe cei o mie de participanţi cu titlul de pe blog: Aţi arătat că nu sunteţi oi. Vă mulţumesc. Ciutacu e Ciutacu – TM în mottoul afişat pe site:

Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun?

Iar Mircea Badea? Kritikonul tuturor oamenilor politici dar care nu se atinge de patronul Felix-Voiculescu, era foarte mândru că au venit atâţia oameni la miting. După imaginile văzute, au fost mai mult de o mie de persoane care au strigat lucruri de „bun-simţ”:

„Jos cenzura”, „Libertate”, „Noi nu vrem abuzuri”, „Jos CNA”, „Laşii”, „Ieşi afară, javră ordinară” sau „Jos Băsescu”.

Întrucât „Ieşi afară, javră ordinară” se referă la un miting anti-Băsescu, am să mă refer şi eu la tipul de oameni care împrumută lozinci ale poliţiştilor. Sunt multe bancurile cu miliţieni, dar cel mai bun este că în 2010 ei şi-au câştigat onoarea de miliţieni. Recăderea poliţiştilor la statutul lor pre-decembrist s-a făcut prin gesturi, prin lozinci, bannere etc la faimosul mititing în urmă căruia şi-a dat demisia Vasile Blaga. Mircea Badea scrie despre suporterii săi:

„Am fost împreună cu oameni vii şi frumoşi care simt imens şi se manifestă că atare. Iar voi, voi sunteţi doar nişte morţi putrezi în căutare de viermi care sa spurce tot ceea ce este adevărat.”

Concluzia pe care o trag după citirea celor două articole scrise de Ciutacu şi Mircea Badea este că doar cei 1000 de la miting nu sunt oi sau morţi în căutare de viermi. Frumos vă mai exprimaţi la adresa celorlalţi 20, 21, 22 de milioane de concetăţeni maeştilor mogulo-menestreli! Anti-oilor şi ne-morţilor, să fiţi fericiţi alături de eroii voştri!

PS. În ceea ce priveşte libertatea de exprimare sunt însă de accord cu ei. Dacă vor să înjure, au dreptul şi pot să o facă, dar plătind amenzile. Ei nu sunt oi sau morţi, sunt persoane cu drepturi şi obligaţii. Dacă vor să înjure, n-au decât!

Anunțuri

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: