MirceaGeoanăLeaks

Nu, nu sunt original. M-a inspirat un comentator de pe situl lui Mircea Geoană, Preşedintele Senatului României care şi-a făcut un titlul de glorie din a arăta cât de influenţabil este de cei din jur. Şi nu oricum, ci printr-o declaraţie video în două părţi unde încearcă să fie cât mai puţin ranchiunos. Cu toate că îşi începe pledoaria prin promiterea de „explicaţii şi răspunsuri la întrebările ce ţin de prezidenţialele de anul trecut”, în cele două părţi ale mărturiei, Mircea Geoană face şi o analiză a PSD considerând că partidul merge într-o direcţie greşită prin concesiile pe care le face liberalilor.

Critica lui Geoană la adresa lui Traian Băsescu este în aceeaşi termeni în care vorbea şi anul trecut, nimic original deci, iar tema furtului din timpul numărării voturilor plictiseşte pentru că orice secţie de votare a avut reprezentanţi din toate partidele. Fraudă, cumpărări, malversaţiuni, bani băgaţi în cutii poştale etc. Sunt perfect convins că a contat foarte mult dezbaterea televizată de acum un an dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană, în ciuda celor declarate de preşedintele Senatului. Miezul pledoariei din cel de-al doilea video este în legătură cu vizita pe care i-a făcut-o în miez de noapte lui Sorin Ovidiu Vantu. Geoană spune că nu s-a dus pentru Jacuzzi, ci pentru a afla întrebările la care va fi supus. În emisiunea 100% din 7 decembrie, Turcescu a spus că ambii candidaţi cunoşteau întrebările, nici nu se poate lucra altfel la o dezbatere decisivă cu barem de timp. În plus, tot la 100% de pe B1TV, Cosmin Guşe – fostul consilier de campanie – a spus că încă de la orele 16:00 se aflase la nivelul staffului lui Geoană de fotografiile difuzate pe situl Caţavencu. Mai mult decât atât, Guşe a afirmat că Victor Ponta insista ca să se nege vizita la SOV, lucru spus şi repetat chiar de Mircea Geoană în acest video.

Că urmare a acestor dezvăluiri se pot trage două concluzii:
– Mircea Geoană continuă să mintă, întrebările pentru dezbaterea face-to-face cu Traian Băsescu erau cunoscute de ambii candidaţi. Dacă nu ar fi fost aşa – şi aici se vede limitarea lui Geoană – el a făcut o vizită într-un scop fraudulos, pentru a afla ceva ce nu-i era cunoscut rivalului;
– A doua problemă îl implică pe Victor Ponta, aflat deja în mişcare pe o spirală descendentă. Păi, ce ne spune Geoană, că Victor Ponta insista ca să mintă? Ponta, fostul procuror în justiţia romană, făcea presiuni pentru a se minţi?

Jalnic, domnilor conducători mai vechi sau mai noi din PSD!

Anunțuri

Etichete: , ,

3 răspunsuri to “MirceaGeoanăLeaks”

 1. Zina Says:

  Spune trei nume de procurori cinstiti, 3 de pesedisti si 3 de pedelisti – tot cinstiti, fireste ! Este ca nu poti ?!

 2. Blackwater Says:

  Nu cunosc. Poate Monica Macovei, desi Wikipedia nu o place. Apropo de Enciclopedia online, mi-a placut editarea in zona „S-au ma sos în evidență și desele plecări ale acesteia în străinătate la simpozioane”.
  „Sos”ul…

  Vine si randul PDL-ului la Cauzalitate, fara grija!

 3. Zina Says:

  Sincer, nu ti-e greata sa rascolesti prin gunoaiele astora ?…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: