Enciclopedia de Filozofie Stanford

Apelăm din ce în ce mai des la resursele online pentru documentare, informare sau divertisment. Dacă eşti interesat de filozofie sau măcar ai unele curiozităţi de acesta natură, Enciclopedia Stanford este adresa la care poţi găsi unele dintre cele mai autorizate referinţe online privind termenii şi personalităţile din acest domeniu.

Stanford este o localitate care se află la în statul California, între San Francisco şi San Jose, în inima Silicon Valley. Deşi Universitatea Stanford promovează în general cele mai radicale mişcări progresiste pornite din marxismul cultural atotstăpânitor în marile centre de învăţământ americane, Enciclopedia de Filozofie demonstrează că uneori poate coexista o disciplină umanistă alături de cele mai active corporaţii şi firme ce promovează progresul tehnologic. Într-o economie de piaţă, se înţelege.

Dacă intri pe sit, ai la îndemână atât căutarea din arhivă, care este organizată pe ani, cât şi motorul de căutare. În fiecare an se publică la interval de 3 luni o colecţie de articole care au trecut proba de foc a analizei în biroul experţilor acestei prestigioase instituţii de învăţământ superior. Recent, Universitatea Stanford a primit sprijinul altor trei universităţi, din Sidney, Amstedam şi Leeds care au pus la dispoziţie servere care sunt calculatoare oglinzi ale sitului american.

Conţinutul sitului se află aici.

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: