Enciclopedia Mythica

În pagina de prezentare al Encilopediei Mythica facem cunoştiinţă cu domeniile abordate de acest sit: mitologie, folclor şi religie. Sunt şase zone geografice ale secţiunii mitologie şi anume: Africa, cele două Americi, Asia, Europa, O rientul Apropiat şi Oceania.

Secţiunea folclor cuprinde informaţii generale despre folclor, legendele din timpul lui Arthur şi povestiri populare din diverse zone geografice.

Dacă se dă o căutare după cuvântul România, apar două rezultate, Baba Dochia de Samantha Anselmi di Cardano şi Fluviul Prinţesei, de Micha F. Lindemans, prelucrare după Carmen Sylva.

Reclame

Etichete: ,

10 răspunsuri to “Enciclopedia Mythica”

 1. Zina Says:

  Interesante si utile cele doua enciclopedii, multumiri ca ni le-ai oferit si noua, celorlalti 🙂

 2. Stroescu Catalin Says:

  Buna ziua!
  Vin cu o propunere pentru dumneavoastra. Ati putea detine un nume propriu pentru blog de genul numelemeu.com si cu o grafica personalizata. Daca doriti sa aveti un blog total personalizat pe care sa il detineti 100% si sa aiba propriul nume ales de duneavoastra puteti apela la serviciile oferite de http://i-hostyou.com
  In cazul in care nu va descurcati puteti fi ajutat in parcurgerea tuturor pasilor necesari pentru a avea propriul blog personalizat si a va bucura cat mai curand de aceasta noua schimbare.
  Daca sunteti de acord si vreti sa aflati mai multe detalii astept un mesaj pe adresa de email shaketheinternet@gmail.com
  O zi buna!

 3. Blackwater Says:

  Zina, nu stiu cati sunt acei ceilalti, pentru mine nu este important. Dar ma bucur ca d-ta ma citesti, de exemplu. Cred ca este o lipsa de informare in domeniul enciclopediilor online.

 4. Blackwater Says:

  Multumesc d-le Stroescu, dar nu am in vedere o extindere a activitatii mele de aici si nici sa realizez o platforma lucrativa. Cel putin in orizontul urmatorilor 2 ani ce voi scrie va fi doar rezultatul unei activitati orientate in sensul propriei evaluari.

 5. Zina Says:

  Crăciun fericit şi un An Nou cu sănătate şi bucurii, pentru tine şi toţi cei care îţi sunt dragi ! La Mulţi Ani si bloggerit cu spor !
  Zina Strinu

 6. Blackwater Says:

  La Multi Ani!

 7. Zina Says:

  Eşti extaraordinar! Unde găseşti tu toate site-urile alea minunate ?…

 8. Blackwater Says:

  Sunt multe, pe unele reusesc sa le prezint…

  • Nina Says:

   Toata viata incercam sa facem ce ne dorim. Se pare ca intelepciunea vine cand invatam sa ne dorim mai putine. Din pacate, cica exact atunci incepem sa imbatranim…

 9. Blackwater Says:

  Multumesc pentru comentariu Nina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: