Pictura lui Churchill

Cartea Vorbele de duh ale lui Winston Churchill mi-a produs o dublă bucurie, din care prima este întâlnirea sau/şi reîntâlnirea cu multe din minunatele sale exprimări în care oratoria şi talentul scriitoricesc au ajutat o minte sclipitoare să-şi desăvârşească imensa operă politico-militară. Dezvăluirea interesului şi talentului lui Sir Winston pentru pictură mi-a produs ce-a de-a doua bucurie, pentru că modelul aristocratic în care-l incadrasem fusese destul de larg, dar suferea de miopia albului şi negrului. Iată că omul care nu se dezlipea de trabuc şi de coniac/ şampanie a avut înclinaţia pentru ce-a mai fluidă încarnare a spectrului solar, talentul sau producând opere care l-au impresionat şi pe Picasso. Am să reproduc în continuare splendida frază din Introducerea lui James C. Humes, autorul selecţiei de vorbe de duh apărute la Editura Humanitas:

„Ca artist, a folosit o paletă intensă pentru a crea tablouri în stil impresionist. Peisajele sale i-au câştigat intrarea la Luvru, sub nom de brush Charles Morin. Picasso, care detesta politica lui conservatoare, a spus că, dacă politicianul britanic s-ar fi limitat la pictură, ar fi ajuns printre cei mai de seamă artişti.”

Sunset Over the Atlas Mountains este un strălucit exemplu al picturii lui Sir Winston Spencer Churchill. Operă din 1935, înfăţişează un apus de soare văzut din Marrakech, Maroc, de pe balconul Hotelului Mamounia. Atât de mult îi plăcea apusul pe fundalul Munţilor Atlas că Sir Winston l-a invitat pe Preşedintele american Franklin D. Roosevelt pentru a-l vedea în anul 1943 după Conferinţa de la Casablanca.

Pictura, aflată la început în proprietatea lui Lady Sarah Audley, fiica politicianului, a fost vândută unui colecţionar privat din Texas, care în anul 1992 a vândut-o unei familii din San Francisco. În 2008, pictură de 20 pe 25 de inci a primit 350000 de dolari la o licitaţie la Bonhams, New York.

Tabloul care a primit cea mai mare recunoaştere bănească – 2 060000 dolari – este Chartwell Landscape With Sheep, un peisaj englezesc de altadată…

Anunțuri

Etichete: , ,

4 răspunsuri to “Pictura lui Churchill”

 1. manoliu valentin Says:

  2011 US NAVY ATTACKED JAPAN
  AMERICA ataca din nou JAPONIA
  B`nai B`rith asasinii fiintei umane
  Tsunami DAMAGES OF AMERICA
  TSUNAMI PROVOCATE DE AMERICA
  Operation Castle – 1954
  Operaţiunea Castle – 1954
  Operation wigwam 1955- Underwater Explosion
  Operaţiunea Wigwam 1955 – Explozie Subacvatica
  Operation Redwing – 1956
  Operaţiunea Redwing – 1956

  Now must come the IMF to help them out of the disaster caused by the U.S. NAVY

 2. Zina Says:

  Bună ziua ! Te invit pe blogul meu, unde te aşteaptă un interviu.
  http://www.lecturirecenzate.ro/2011/03/19/blogosfera-interviu-despre-blog/
  Aş fi foarte onorată dacă ai răspunde.Weekend plăcut ! 🙂

 3. manoliu valentin Says:

  Carduri Illuminati Arată Cutremur Japans a fost planificat?
  18 martie 2011 13:54:37

  http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=161117&page=104

  Combinate în caz de catastrofe „card de Illuminati Card Game dovedeşte că – dezastru cutremur Japonia a fost planificat pentru a aduce în jos Japonia.

  Illuminati Card Game „Combinată în caz de catastrofe” carte de sprijin, de asemenea, afirmaţia lui Benjamin Fulford, oribil cutremur arma HAARP care a atacat Japonia pe 11 martie 2011 rezultă în tsunami-metru 10 lungime de-a lungul mult din linia coasta Japoniei a venit de la elemente necinstiţi ale guvernului SUA situate în baze subterane în New Mexico si Nevada. l cititi pe tot

  De asemenea un alt card, emis cu mult înainte de 9-11, a arătat Twin Towers fiind luate în jos este unul dintre cele mai şocante ale tuturor, în special în lumina faptului că acest joc a lovit primul magazinele de specialitate în 1995!Cum în lume au Steve Jackson ştie că Turnurile Gemene ale World Trade Center s-au de gând să fie atacat? De fapt, acest card descris cu exactitate atac World Trade Center în detaliu. Acest card descrie cu exactitate faptele mai multe din 9 / 11 – pe carduri a creat tot drumul înapoi în 1995! Imaginea descrie cu exactitate:

  * Acest turn una a fost mergi la a fi lovit primul; această imagine descrie cu precizie momentele dintre grevă turn prima şi a doua.

  * Carte descrie cu exactitate că locul de impact este o oarecare distanţă de partea de sus a turnurilor gemene.Avionul a lovit în această zonă de aproximativ primul turn. Cum în lume, Steve Jackson ar putea şti acest lucru?

  * Carte descrie cu exactitate conducerea Illuminati arătând pe clădire la extrema stângă a cardului iluministe piramida cu un ochi atotvăzător din mijloc.

  * Legendă în partea de sus identifică în mod corespunzător autorii atacului ca „terorişti”

  Cu toate acestea, ceea ce face legenda de la această carte înseamnă? Se spune, „Nuke teroriste”. Acum, ceea ce ar putea însemna acest lucru, eventual? Twin Towers nu au fost distruse de un dispozitiv nuclear terorist, sau au fost ele? În Bali Blast, datele ştiinţifice sugerează că hotelul a fost luată în jos de un dispozitiv de micro-nuclear de aproximativ 0.10 kilotone. Se poate solicita numai: a fost un dispozitiv micro-nuclear folosit la baza Turnurilor Gemene, precum? Acest fel de mici, dar explozii nucleare, ar reprezenta pentru modul bruscă beton armat şi coajă de oţel, pur şi simplu sa prăbuşit în praf ca a cazut. Acest tip de explozii nucleare ar explica, de asemenea, de căldură imens care au stat la „Ground Zero” pentru câteva luni după 9 / 11. Aşa cum am capul în planificate „atacurile teroriste” şi insotitor intra in panica, trebuie să rămână conştienţi de faptul că un dispozitiv micro-Nuke ar putea fi vinovat real în unele dintre aceste atacuri

  Pentagon – excepţia cazului în care unul a avut cunoştinţe avansate a Planului de Illuminati, nu există nici o cale pe pământ pe care le-ar fi fost capabil de a crea imagini în 1995, care descrie cu acurateţe derularea evenimentelor din 9 / 11! Pentagonul este indicat pe foc, ştim că un avion ar fi zburat într-o secţiune a Pentagonului şi aproape că a ars complet secţiune. Cu toate acestea, restul din Pentagon a fost intact până la punctul în care funcţiile sale a continuat nestingherit.

  Nu este această situaţie descrisă aici? Acest card arată un foc aprins cu putere în curtea centrul Pentagonului, dar restul cladirii pare destul de deteriorat, astfel că activităţile normale ar putea continua nestingherit!

  Astfel, aceste două cărţi literalmente descrie atât a grevelor de 9 / 11: împotriva Twin Towers întâi şi apoi împotriva Pentagonului. Acest tip de precizie şase ani înainte de atacuri este posibil doar dacă cineva cunoaşte planul de Illuminati foarte bine ..

  Ce alte tipuri de dezastre ar putea Illuminati au planificat pentru noi? În joc de cărţi găsim următoarele: valul, dezastru Oregon (tip nu se precizează), uragan, vulcan, dezastre combinate, şi grevă meteor, pentru a numi doar câteva. Eşti gata?

  video

 4. Zina Says:

  M-am intors la articol, l-am citit in liniste, am privit cu atentie picturile. Iti multumesc ca mi-ai dat prilejul de a afla ceva cu totul nou. Intamplator (sau poate nu…), pictura impresionista sta pe locul I in sufletul meu 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: