Theodora0303 pică engleza din cauza istoriei

Marea blogeriţă Theodora0303 nu mai are mult şi va inventa o nouă limbă, azelgne, adică engleză pe invers, că de înţeles nu înţelege lucrul elementar că trebuie mai întâi să te documentezi şi pe urmă să produci explicaţii sau traduceri. Ea a tradus numele de Odissey Dawn al operaţiunii Alianţei SUA-Franţa-Regatul Unit contra regimului Gaddafi aşa cum a învăţat la o şcoală serală, adică prin Zorii Odiseei. Theodora nu este singură, alături îi stau ciracii de la iubita sa Realitatea TV cu Zorii unei Odisei. Ca şi România Liberă, tot cu Zorii unei Odisei.

Acest popor, psd-izat sau nu din zona diplomelor-prin-corespondenţă, refuză să citească şi să înţeleagă dacă este ceva de înţeles. Comandamentul militar american din zona Africii sau US Africa Command a început să se gândească la un nume pentru intervenţie cu câtva timp înainte de aprobarea ei. Numele nu trebuia să facă referire directă la Libia şi întrucât le fuseseră alocate trei grupe de litere dintre care fuseseră deja folosite literele JS-JZ şi NS-NZ, ei au ales din zona OA-OF convenind pentru cuvântul Odyssey, care înseamnă într-adevăr Odisee. Ei au avut de ales un al doilea cuvânt după criteriul „un cuvânt care să sune plăcut, care nu are nimic de-a face cu primul dar merge bine cu el”. Uite aşa a apărut Dawn, care înseamnă zori, dimineaţă în general dar nu are nimic de-a face cu Odiseea şi cu metafora dimineţii.

În concluzie, Odyssey Dawn nu înseamnă nici Zorii Odiseei nici Zorii unei Odisei, ci înseamnă Odyssey Dawn, punct.

Poporul PSD-ist s-a ridicat la luptă cea mare pentru eliberarea lumii, titlul postării lui Theodora este În numele Păcii – Despre Libia etc, dar are obiecţii cu privire la eliberatori:

“Sincer nu cred că liderilor Marii Britanii, Franţei, Germaniei şi Statelor Unite le păsa cu adevărat de aspiraţiile acestor popoare.”

De tot râsul!

PS PSD-istii şi-au făcut concurs de bloguri sub tutela tabloidului Click Simonei Ionescu, unde Theodora a primit premiul haios de „Cel mai combativ blog”. Cred şi eu, Theodora se luptă şi cu Obama şi su Sarkozy, pe lângă frontul cu Gaddafi!

Anunțuri

Etichete:

Un răspuns to “Theodora0303 pică engleza din cauza istoriei”

  1. eugeneil Says:

    who the f is theodora?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: