Mircia Giurgiu în joben PSD-PNL?

Mircia Giurgiu nu reprezintă decât un accident în istoria politicii româneşti. Un tip cu reale probleme de procesare a informaţiilor, a reuşit să ajungă în Parlament prin jocuri de culise care nu fac decât să îi scârbească pe acei alegători idealişti care continuă să creadă că există criterii obiective de selecţie în cadrul partidelor politice. L-am văzut de multe ori pe acest Mircia cum se chinuie să îngaime propoziţii cu nu mai mult de 5 cuvinte, dar şi acelea formate din maximum 5 litere şi mi-a părut sincer rău pentru el ca om. Este poate capabil să aibă sentimente şi voinţă, dar, dacă ar trăi într-un sistem real de valori ar trebui cel mult să măture străzile cu o jumătate de normă.

Nu ştiu cât de mult va conta un astfel de om în economia fragilă din Parlament unde fiecare vot contează, ştiu însă că un anume Mircea Jorj, şef peste PSD Cluj, nu-l vrea pe Mircia pentru că nu a votat decât 2 din cele 12 sau 14 moţiuni de cenzură.

Jorj ar trebui să se mai gândească, barca populisto-demagogică PSD-PNL este ca un joben magic unde intra şobolani şi ies porumbei şi iepuraşi drăgălaşi. Numai că trebuie să ştii să chiţăi înainte de …transformare.

Anunțuri

Etichete: , , , ,

Un răspuns to “Mircia Giurgiu în joben PSD-PNL?”

  1. Zina Says:

    Criterii obiective ?! Hahaha! Păi ştiu românii ce sunt alea ?! Uită-te la prăpăditele astea de concursuri, nu mai departe de cel încheiat aseară, „Românii au talent”. Ce criterii obiective, de valoare, au fost aplicate pentru alegerea câştigătorului ?… Aşa e în toate domeniile, inclusiv, şi mai ales, în cel politic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: