E inuman! Adriana Mironescu postează pe Facebook din tribunal

31/05/2011 – La ora 10 dimineaţa Adriana Mironescu, soţia fostului secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne Laurenţiu Mironescu este în sala de tribunal din Constanţa şi postează primele sale impresii, conform ziarului Adevărul:

„Sunt la Curtea de Apel. Se judecă recursul. În aceeași sală unde au fost și data trecută, unde nu poți respira, sunt înghesuiți cred că 150 de oameni. Nici nu se aude bine ce spune judecătorul. E inuman și nu vorbesc din punctul de vedere al „inculpaților”. Sunt avocați, angajați aici, rude și presa. Stau toți umăr la umăr.”

Erau cu toţii umăr la umăr şi când au constituit grupul infracţional, aşa că nu sunt de plâns. Important este că să aflăm adevărul despre cum a fost posibil că să se organizeze o asemenea operaţiune mafiotă.

Anunțuri

Etichete: ,

2 răspunsuri to “E inuman! Adriana Mironescu postează pe Facebook din tribunal”

  1. adriana mironescu Says:

    Faceti presupuneri ca stateau umar la umar cind au constituit un grup infractional. Sotul meu este in acel presupus grup cu dl Banias, cu care nu-si vorbeste din decembrie 2009, si cu dl. Bogatu, cu care nu-si vorbeste din vara lui 2009. Cum ar fi putut s-o faca, va intreb. Stiti, e usor sa-ti dai cu parerea si sa arunci cu vorbele.

  2. Blackwater Says:

    Operatiunea mafiota exista doamna Mironescu, precum exista si cei care vor sa influenteze justitia prin orice mijloace. Repet: au stat umar la umar. Nu trebuie ca sa va dau eu raspunsurile la modul in care ar fi putut sa o faca, stiu doar ca au fost arestati si ca li s-a confirmat arestarea.

    Iar faptul ca ati postat pe Facebook din sala de tribunal este o dovada ca doriti sa influentati opinia publica si prin extensie, justitia.

    Apropo, nu eu am pus stampila de „grup infractional”, ci Procuratura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: