Parchetul sesizat de ANI în cazul Ecaterina Andronescu

Preiau un pic modificat titlul din Ziua Veche ANI a sesizat Parchetul in cazul Ecaterina Andronescu. In cazul coruptiei are insemnatate foarte mare si apartenenta politica, deci daca partidul te sustine pentru a te face scapat sau daca acelasi Partid sustine neipocrit demersurile Justitiei. Din pacate in cazul PSD avem de-a face cu prima varianta, exemplul atitudinii Partidului fata de Adrian Nastase precum si exemplul aceluiasi Partid in cazul Gabriel Bivolaru au facut istorie. PDL poate sa scape de acesta rusine daca isi va pune in ordine cazul Monica Iacob-Ridzi, cazul Banias si alte zeci de alte cazuri mai putin importante.

Revenind la Ecaterina Andronescu, iata ce scrie Ziua Veche:

Inspectorii ANI au sesizat Parchetul instanţei supreme în cazul Ecaterinei Andronescu pentru conflict de interese, deoarece în timpul mandatului de ministru a fost şi manager în cadrul unui proiect POSDRU, funcţie în baza căreia a încasat suma de aproape 40.000 de lei.

Iata pe scurt parcursul de parlamentar-rector-manager al d-nei Andronescu:

Potrivit ANI, din 2004, Andronescu exercită funcţia de rector şi ordonator de credite al Universităţii Politehnica. În perioada 2000 – 2003 şi, respectiv, 2008 – 2009, mandatul de rector şi ordonator de credite al Universităţii din Bucureşti a fost întrerupt pentru îndeplinirea demnităţii publice de ministru al Educaţiei şi Cercetării, respectiv, al Educaţiei, Cercetării şi Inovării. În prezent, Ecaterina Andronescu se află în exercitarea celui de-al patrulea mandat consecutiv de parlamentar (1996 – 2008 – deputat şi 2008 – prezent – senator).

A semnat in calitate de rector si a incasat in calitate de manager.

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: