Doamna Beţivă – Judecătoarea Elena Turcu

S-a petrecut cu câteva luni în urmă, dar efectele deciziei de repunere în funcţie şi plata drepturilor salariale pe trei ani de zile pentru judecătoarea beţivă Elena Turcu se vor vedea în timp. 150000 de lei s-au luat din trezoreria statului şi s-au plătit unei individe doar pentru că a stat acasă şi a aşteptat ca amicii săi din magistratură să-i rezolve cazul în mod favorabil. O ţară întreagă a vizionat reportajele de la faţa locului cu judecătoarea Turcu în stare de ebrietate, după ce lovise câteva maşini în anul 2007. Cu foarte mare greutate a acceptat – după un scandal cu poliţiştii – să i se recolteze o probă de sânge şi i s-a descoperit o alcoolemie de 0.8 la mie. Şi totuşi a fost achitată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iată ce scrie Evenimentul Zilei:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să o achite pe Elena Turcu, în bază articolului 10, litera d, din Codul Penal, ceea ce înseamnă că faptă nu e prevăzută de legea penală, întrucât alcoolemia judecătoarei nu era atât de mare încât să producă efecte penale, adică o pedeapsă cu închisoare, ci doar o contravenţie, fapt nepedepsit de legea penală.

Imediat CSM-ul a decis repunerea sa în funcţie plus plata salariilor restante. E bine să lucrezi la stat în România şi mai ales în justiţie!

Nu doar faptul judecătoarea beţivă Turcu a încasat pe nedrept bani care se puteau folosi la altele, dar repunerea să în dreptul de a judecă, această este o mare mizerie a sistemului incompetent şi profund părtinitor al justiţiei de la noi. Întotdeauna cei acuzaţi cu dovezi în sălile de judecate prezidate de Elena Turcu o vor avea pe beţivă ca aliat. Ei nici nu trebuie să-şi mai ia avocat, o au pe judecătoare ca parte simpatizantă a necazurilor lor. Criminali, hoţi, delapidatori, violatori, jefuitori etc se vor îmbulzi la Doamna, la Doamna Beţivă că ea îi înţelege şi îi ajută în luptă cu Justiţia adevărată.

Anunțuri

Etichete: ,

Un răspuns to “Doamna Beţivă – Judecătoarea Elena Turcu”

  1. Zina Says:

    Iată de ce mulţi oameni preferă să lase de la ei şi să piardă din ce e al lor, decât să apeleze la Justiţia noastră…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: