Florin Tătaru – Mafiotul ajuns în Parlamentul României

În urma alegerilor parţiale din 21 august, a fost ales în Parlamentul României din partea Colegiului 2 Baia Mare Florin Tătaru, un personaj cu o istorie care l-ar fi recomandat mai degrabă pentru puşcărie. Iată în relatarea Evenimentului Zilei (reluată de www.ziaresireviste.ro) o parte din plângerea penală depusă în 1998 de partea vătămată Ioan Păcurar:

„Îndreptându-ne pe drumul ce duce spre Dej, prin câteva manevre ale mașinii am fost intimidat (frâne bruște, viraje stânga-dreapta), circulaţie total necorespunzătoare a unui conducător auto. În timp ce ne deplasam cu autoturismul, din spatele meu Iancu Aurel a scos cuţitul cu care mă ameninţa (lama cuţitului de aproximativ 15- 20 cm lungime, din inox, având mânerul din corn de cerb, puţin încovoiat, cuţit pe care l-aș recunoaște…). Am fost dus până la pădurea dinspre Mireșu Mare, intrând pe partea stângă într-un desiș din pădure. Acestea se întâmplau în jurul orelor 20.00. La coborâre din mașină, după ce a luat o pușcă din portbagaj (pușca având o singură ţeavă, de aproximativ 45-50 cm), după care a luat două cartușe culoare galbenă, cu vârful ascuţit, mi-a spus Tătaru Florin că unul este pentru mine și celălalt pentru CCC (Cherecheș Cristian Corin care este unul dintre asociaţii lor). A introdus cartuș pe ţeavă Tătaru și m-a luat de cămașă și m-au târât împreună în pădure. M-au forţat să stau în genunchi în faţa lor, după care mi-au introdus ţeava puștii în gură. Mi-au desfăcut cămașa și m-au trântit la pământ. Nasturii au fost desfăcuţi unul câte unul de către Iancu Aurel. După ce am fost trântit la pământ, Iancu Aurel mi-a băgat frunze de ferigă în gură, după care am fost lovit în special în zona ficatului și-a toracelui de către ambii. În timp ce mă ameninţau foloseau cuvintele: bandiţi, porci, mă înjurau de mamă, îmi ameninţau familia prin aceea că vor muri pe rând unul câte unul și tot timpul cuţitul îmi era la gât și îmi trăgea lama cuţitului pe faţă”.

Tătaru Florin mi-a desfăcut cureaua, m-a dezbrăcat de pantaloni și chilot, m-a lovit cu piciorul în testicole, după care am fost întors cu faţa spre pământ fiind tras de păr de Iancu Aurel. Tătaru Florin mi-a băgat ţeava puștii în fund fiind ameninţat că va apăsa pe trăgaci. După aceasta am fost întors cu faţa în sus și mi s-a băgat din nou ţeava în gură”.

„Cu pușca și cu cuţitul la gât am fost pus să semnez contractul de muncă pentru SC Nordia Distribuţie SA, contract pe care de câteva săptămâni mă ameninţau să-l semnez, dar eu nu voiam acest lucru. Cu pușca la tâmplă și cuţitul la ureche m-au pus să scriu că banii sosiţi de la Târgu Secuiesc au fost predaţi de către șoferi domnului Cherecheș Cristian. (…) După ce am semnat aceste acte treburile au luat o întorsătură totală luându- mă cu binele și încercând să repare răul făcut, spunându-mi că (…) dacă voi vorbi voi dispărea de pe faţa pământului împreună cu domnul Cherecheș Corin, dânșii numindu-l bandit, escroc, gorilă beșinoasă”…


Primarul în funcţie al oraşului Baia Mare din partea PNL Cătălin Cherecheş a încercat fără succes să-l convingă pe Victor Ponta să renunţe la candidatura lui Florin Tătaru. Oamenii din oraş l-au votat pe candidatul USL şi l-au trimis în Parlament ca să gândească şi să propună legi drepte pentru ţară. Fără îndoială că prin retragerea plângerii de către Ioan Păcurar, fapta penală nu a mai putut fi adusă în faţa justiţiei, dar asta nu înseamnă nimic atunci când se analizează profilul moral al aleşilor din Parlament. Televiziunile Antena 3 şi Realitatea au evitat să redea din oră în oră la buletinul de ştiri părţi din declaraţia lui Ioan Păcurar – aşa cum relatează despre pantofii Elenei Udrea sau alte nerozii – în care a arătat calvarul prin care a trecut ameninţat cu cuţitul şi cu o armă de foc. Mizeria morală a PSD este exemplificată la cel mai înalt nivel prin prestaţia fostului Preşedinte al României Ion Ilici Iliescu, care scrie următoarele pe blogul personal:

Am participat la o ediţie specială a postului local de televiziune. Florin Tătaru se bucură de o largă apreciere atât din partea membrilor de partid, cât şi din partea multor cetăţeni care îl cunosc.

Sigur că da Ion Ilici! Cred că s-ar putea bucura şi de aprecierea tuturor mafiilor din lumea asta. Scena descrisă de Ioan Păcurar nu face parte dintr-un film, ci este o relatare a unor fapte petrecute în realitate, pe care nu avem voie să le trecem cu vederea, indiferent ce am fost sau suntem. Ion Ilici Iliescu a fost Preşedintele României iar prestigiul funcţiei trecute ar fi trebuit să-l împiedice să valideze un mafiot prin prezenţa şi prin actele sale. În altă ţară un personaj că Florin Tătaru nu ar avea ce să caute în politică. În România există un partid numit PSD în care corupţia şi actele de tip mafiot sunt certificate de bună purtare.

Reclame

Etichete: , , , ,

2 răspunsuri to “Florin Tătaru – Mafiotul ajuns în Parlamentul României”

  1. Zina Says:

    Şi nu numai un partid, Blackwater, nu numai unul !…

  2. Concert din muzica de Bach Capitolele XIII şi XIV Says:

    […] Adrian Voicu-Neliniştitu’, Alex Mazilu, Alice Georgiana, Andreea M., Bibabum, Blackjack, Blackwater, Călin-Paporniţa cu vorbe, Carmen, Cartim şi pe toţi ceilalţi care iubesc lectura […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: