Realitatea TV – la un pas de faliment

Pe 2 septembrie, prin compania mamă Realitatea Media omul de afaceri Elan Schwartzenberg a deschis procedura de insolvenţă a companiei Realitatea TV. Cumpărată de Elan Schwartzenberg de la Sorin Ovidiu Vântu în primăvara acestui an, Realitatea TV este în administrarea manageriala a lui Sebastian Ghiţă, un om de afaceri cel puţin la fel de dur ca şi SOV.

Valurile de mizerii şi minciuni pe care Realitatea TV le-a aruncat pe piaţă în ultimii 4-5 ani de zile au transformat acest post de ştiri într-o speluncă murdară a dezinformării şi codoşlâcului politic. Au rămas în istoria ziaristicii româneşti înregistrările convorbirilor dintre SOV şi angajaţii săi, în care le cerea, – nefiind respins de nimeni, nici chiar de Stelian Tănase – să interpreteze partitura pe care o dorea contra lui Trăian Băsescu, obstacolul în calea afacerilor necurate ale fostului mogul media.

Procedura de insolvenţă este premergătoare declarării falimentului economic al unei firme. În cazul Realitatea TV, falimentul moral şi deontologic s-a produs demult şi pentru asta nu este nevoie de o ţidulă de la tribunal. Personal, o imensă decepţie mi-a produs-o Emil Hurezeanu care s-a înhămat cu mintea şi sufletul la căruţa vulgară a unui manipulator de profesie care a fost în stare să jefuiască sute de mii de oameni în scandalul FNI.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Realitatea TV – la un pas de faliment”

  1. viesparul Says:

    Scurt si cuprinzator. Nici nu merita mai mult aceasta stire iar rezumatul este excelent.

  2. Personaje politice sub mascăZinnaida's ART Club Says:

    […] Achilianu, Adi Hădean, Adrian Roman, Adrian Voicu, Alex Mazilu, Bibabum, Călin Precup, Cartim, Cauzalitate, Cipri Palamariu, Cristi Văduva, Dan N., Daniel Rus, Daurel, Fosile şi pietre, MadMike, Moş […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: