Senatorul Voicu revine în Parlament

Bucurie mare pe Bulevardul Corupţiei: Cătălin Voicu îşi poate relua de astăzi 5 septembrie locşorul cald din Parlamentul României! Ţinut 14 luni în arestul poliţiei, Cătălin Voicu este în aşteptarea procesului la care se va înfăţişa alături de bunul său amic Florin Costiniu, fostul şef al Secţiei civile de la instanţa supremă a statului. Ales în circumscripţia 42 Bucureşti pe listele PSD, Cătălin Voicu a intrat în atenţia DNA în decembrie 2009 şi a fost arestat în martie 2010 pentru trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Despre ascensiunea senatorului Melcilor a scris cel mai bine – culmea! – Realitatea.net:

„Istoria să este strâns legată de Ion Iliescu şi de Viorel Hrebenciuc, doi dintre cei mai grei lideri ai PSD. A ajuns general SPP la vârsta de 38 de ani, sub administraţia Iliescu, în 2003. A demisionat din cadrul Serviciului până în 1997, atunci când Ion Iliescu n-a mai fost preşedinte.”


Decizia de eliberare din arestul poliţiei (penitenciarul Rahova) a fost luată de cei cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care au decis în luna iulie menţinerea deciziei secţiei penale a curţii. Neoficial, PSD-ul se felicită pentru întărirea rândurilor sale în aşteptarea marilor bătălii politice din acesta toamnă unde orice vot – şi de la oricine – este foarte important.

Anunțuri

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: