100000 de euro spagă pentru Sorin Apostu?

Aceasta ar fi suma pe care ar fi primit-o ca spagă primarul Clujului în legătură cu un stadion din oraș. Știrea a parvenit prin intermediul postului B1TV, Robert Turcescu spunând că DNA este aproape imposibil de convins să dea informații. Dacă șpaga către primarul Apostu se va confirma, acest nou succes al DNA va demonstra că această instituție reprezintă unul din puținele segmente demne de respect ale justiției românești.

Actualizare 11.11.’11
Sorin Apostu a primit ieri mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru luare de mită în formă continuată. Alături de el a fost arestat și omul de afaceri Călin Stoia, reprezentant al unei firme care are în derulare contracte cu primăria Cluj-Napoca.

Sorin Apostu este și șeful organizației municipale a Partidului Democrat Liberal, iar arestarea sa este percepută ca o victorie a DNA în lupta cu corupția din județul Cluj. La sfârșitul lunii actombria a mai fost arestat un alt reprezentant al PDL și anume vicepreședintele Consiliului Județean Radu Bica în legătură cu o mită în valoare de 10000 de euro. Rolul cheie de denunțător în atât în cazul primarului Apostu cât și al vicepreședintelui Bica îi revine patroanei firmei SC Frarom Import-Export SRL, Aspazia Droniuc.

Până în acest moment Partidul Democrat Liberal l-a suspendat din calitatea de membru doar pe Radu Bica, dar se așteaptă că această măsură să fie luată și pentru Sorin Apostu.

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: