Singurul blogger pro-Geoană s-a deșteptat!

Cu numai doi ani în urmă, PSD-iștii, PNL-iștii și Feliks-oizii îl lăudau pe Mircea Geoană și își frângeau spinările ca să-i intre în voie aceluia care urma să devină președintele României. Pierzând cursa către Cotroceni și fiindu-i smuls și fotoliul de președinte al PSD, zâmbetele s-au transformat în grimase, respectul s-a evaporat iar numărul prietenilor lui Mircea Geoană de la vârful partidului formează o …multime nulă. Dar lumea se întreabă ce se întâmplă la baza partidului, pe câmpii și dealuri, în sate, orașe și cătune, acolo unde miile de militanți PSD-iști încearcă să înțeleagă ceva din boscorodeală fără sens a ștabilor din București.

La semnalul lui Victor Ponta, eșaloanele superioare ale Partidului Social-Democrat s-au năpustit asupra actualului șef al Senatului, iar corul celor care știu în față cui trebuie să-și indoie spinările intonează o singură melodie: Mircea Geoană trebuie să plece! Contra curentului este un singur blogger, dar și acesta are dubii cu privire la calitatea judecății sale. Iată ce scrie stângistul de profesie care-și spune Lupta de Clasă când a constatat că este de aceeași părere cu Traian Băsescu, dușmanul, reprezentantul capitalismului sălbatic etc:

„Am fost, cred, singurul personaj din spaţiul public (fie el virtual, mediatic sau politic) care a exprimat (în măsura mijloacelor sale modeste, de cetăţean simplu şi anonim) o opinie pro Geoană lipsită de orice echivoc, fiind de părere că debarcarea lui de la preşedinţia Senatului şi din calitatea de membru al PSD este o enormă prostie, care echivalează cu renunţarea voluntară a social-democraţilor la a doua funcţie în stat, în favoarea PDL. Toţi, dar toţi ceilalţi blogeri, jurnalişti şi politicieni fie au aprobat ferm execuţia lui Geoană, fie au scăldat-o, din diverse motive: ba pentru că preşedintele Senatului ar fi făcut, vezi Doamne, prea multe gafe, ba pentru că ar fi subminat într-adevăr autoritatea liderilor legitimi ai partidului, ba pentru că, deşi a fost tratat, poate, cu prea multă duritate, nici nu prea contează, fiind timpul ca PSD să lase în urmă toată această afacere şi să se concentreze pe problemele reale, să facă o opoziţie autentică, să treacă la muncă…

Mă resemnasem, deci, cu poziţia mea de “geoanist” solitar, cînd, în seara de luni, 14 noiembrie, butonînd televizorul şi plănuind să trec în fugă, ca de obicei, peste televiziunea băsistă oficioasă, TVR, ca să nu fiu din nou nevoit să alerg la bucătărie şi să vomit în chiuvetă, îl văd pe Chiorino-n studiou şi-l aud rostind aceste fraze: “În interiorul PDL-ului, exclus [să vină Geoană – nota mea]. Îl ştiu, Mircea Geoană este un om politic matur. Dacă-mi permiteţi o observaţie: n-am văzut prostie mai mare decît să-ţi pui pe tavă singura funcţie din care mai puteai să faci politică legislativă, dar asta e treaba partidului [a PSD-ului – nota mea]. Eu nu-l văd pe Mircea Geoană nici în PNL, nici în UNPR“.

Concluzia (numărul 2) a Luptă(torului) de Clasă:

„Eu m-am prostit rău, dar rrrău de tot (căci am ajuns la aceeaşi concluzie ca Băse);”

Vedeți ce dezastru a făcut inițiativa năbădăiosului Ponta bazei partidului? Poporul PSD nu mai știe ce să creadă, nici despre șefi, dar nici despre ei! În fine, săracul de el, Lupta de Clasă nu-și dă seama că în sfârșit s-a deșteptat, judecând cu propriul cap nu prin intermediul cohortelor de politruci. Acesta este (poate) primul său pas în lumea reală, când are dovadă că la stânga politică se concentrează mizeria și minciuna sfruntată.

Reclame

Etichete: , , , , ,

9 răspunsuri to “Singurul blogger pro-Geoană s-a deșteptat!”

 1. maharajahuldekapurthala Says:

  N-ai înţeles nimic, fraiere, dar nu mă mir, doar esti băsist, nu-i aşa? Eu nu-l detest pe Băsescu pentru că este „reprezentantul capitalismului sălbatic”, n-am scris asta niciodată pe blogul meu şi nicăieri altundeva, ci pentru că este un escroc, un bandit, un incompetent şi-un mitocan. Nu-i iubesc nici pe cei din opoziţie, şi ei sunt, cel mai adesea, escroci şi proşti, dar, pe lângă Băse, reprezintă, incontestabil, răul cel mai mic. Ca toţi confraţii tăi băsişti, faci greşeala să-l iei pe Băse drept ceea ce se pretinde el. El, unul din marii corupţi ante şi postrevoluţionari, strigă că luptă cu corupţii – tu îl crezi. El, fost membru PCR, FSN şi colaborator al Securităţii, urlă că luptă împotriva comuniştilor (după două decenii de la căderea lor definitivă de la putere) – tu îl crezi. El, cel care desfiinţează şcoli şi spitale, ţipă că reformează şi modernizează statul – tu îl crezi. Pentru că aşa sunteţi tu şi-ai tăi – proşti ca noaptea. Şi pentru că prostia asta, cea mai curată, cea mai pură, cea mai perfectă, trebuia să poarte un nume, ea s-a numit, simplu, BĂSISM.

 2. Blackwater Says:

  Am crezut pentru o clipa ca a fost un comentariu al acelui izvor nesecat de injuraturi, laturi si porcarii numit Mircea Badea, o sluga care nu si-a injurat niciodata seful, pe Feliks.

  Aschia nu sare departe de trunchi, ne aducem aminte cum vorbeau si cum se napusteau la adversari alte slugi, acelea ale Moscovei in anii de „democratie populara”.

 3. maharajahuldekapurthala Says:

  Ai crezut pentru ca, repet, esti prost. Fiindca eu, in comentariul meu, I-AM INJURAT si pe membrii opozitiei, chiar daca mai putin ca pe idolul tau.

  In ce priveste aia cu „aschia nu sare departe de trunchi”, iti dau dreptate: trunchiul sunt slugile Moscovei, aschiile – slugile lui Base, printre care te numeri si tu.

  Dupa cum ai vazut, eu nu idealizez nici o parte a esichierului politic: ii consider rai pe toti, chiar daca pe unii mai rai decat pe altii.

  Spre deosebire de mine, tu injuri opozitia, dar, in naivitatea ta, proslavesti puterea, pe care o percepi ca plina de viruti. Dar sa-ti inchipui ca numai unii sunt rai, iar altii sunt buni si fara pata, că „mizeria si minciuna sfruntata se concentreaza” numai intr-o tabara :shock:, sa vezi lucrurile in alb si negru, inseamna sa ai mintea unui copil de 7 ani.

  Si daca, in plus, cei pe care-i consideri tu nepatati se mai si afla la putere, devii nu numai prost, ci si o sluga abjecta a puternicilor zilei, care nu se deosebeste cu nimic de cei care laudau „cuceririlii regimului” pe vremea lui Ceausescu, celalalt geniu al Carpatilor.

  P.S.: Asta este ultimul meu comentariu. Te-am bagat, deja, prea mult in seama, ti-am dat prea multa importanta. Si, multumita mie, alaturi de cele doua comentarii precedente, acesta din urma va spori numarul de comentarii ale acestui post la 3 – un record pentru blogul tau! Sper ca-mi vei fi recunoscator. 😆

 4. maharajahuldekapurthala Says:

  Si totusi, o ultima observatie: cum se impaca afirmatia „la stânga politică se concentrează mizeria si minciuna sfruntată” cu „primarii penali PDL”, despre care ai scris in alt post? Iti crapa capul, frate, atat de destept esti, si-ti iese mintea aia „multa” pe afara!

 5. Blackwater Says:

  Uite cum se impaca: pentru ca la dreapta, deci in PDL, nimeni nu face zid in jurul coruptilor, asa cum a facut PSD-ul pentru Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.

 6. maharajahuldekapurthala Says:

  Asta-i cu totul altceva. Sunt DOUA discutii DIFERITE. Tu au scris foarte clar: “la stânga politică se concentrează mizeria si minciuna sfruntată”. Cu alte cuvinte, toti banditii s-au adunat la stanga, iar in PDL nu exista corupti – asta ai vrut sa spui. Ei bine, uite ca te-ai inselat! Uite ca exista corupti in PDL, si inca multi! Cum sunt ei tratati de colegii de partid este o cu totul alta tema de discutie. Dar de existat, există, chiar in PDL, si, pana sa încapă pe mana justitiei, au comis acte de coruptie ani si ani de zile. Iata cum a administrat tara PDL-ul tau. Concluzia pe care trebuie tu s-o tragi este asta: corupti exista peste tot, si la stanga, si la dreapta. Sa-i condamni numai pe unii si sa te uiti ca la niste sfinti la altii, doar pentru ca sunt „de dreapta” si sunt calauziti de Base, inseamna sa fii de-a dreptul pueril si imatur.

 7. Blackwater Says:

  Incerc sa scriu foarte pe scurt ceva care a fost analizat in sute de lucrari cu caracter filosofic sau politic.

  Omul de stanga traieste pentru a schimba lumea in sensul egalizarii tuturor, pentru stangist nu exista si nu trebuie sa existe diferente. OK, exista doar un caz: atunci cand sunt prinsi cu mata-n sac sau cand se intersecteaza cu penalul, oamenii de stanga fac zid in jurul inculpatului. pentru ca, nu-i asa, stangistii sunt cei mai buni! (Vezi comunistii in dezvoltarile de la Marx la Ceausescu)

  Omul de dreapta stie ca in lume sunt diferente, le respecta si accepta ierarhiile penru ca respecta valorile fundamentale. printre acestea sunt familia, legea, proprietatea, traditia, patria, scoala etc. In cazul in care un om de dreapta este suspectat sau condamnat, atunci politicienii adevarati de dreapta lasa justitia sa fie dusa pana la capat.

  Exemple: PSD-ul a facut zid in jurul lui Gabriel Bivolaru (prejudiciu 2250 miliarde lei vechi, la nivelul anului 2006); PSD-ul a facut zid in jurul lui Constantin Nicolescu; PNL-ul s-a aliat cu Feliks-Voiculescu, desi se stie ca dosarul de informator a fost confirmat in justitie.

 8. maharajahuldekapurthala Says:

  Repet: existenta coruptilor in partidele politice e o discutie, facutul zidului in jurul acestor corupti e alta discutie. Sunt doua lucruri DIFERITE. Eu am scris foarte clar: indiferent de atitudinea colegilor lor fata de ei (atitudine care n-are NICI O LEGATURA cu principiile de stanga sau de dreapta, asta este o găselniţă tip „gâgă”), exista o gramada de corupti in PDL, desi tu ai sustinut ca toata mizeria s-a concentrat in tabara adversa. Iar coruptii astia PDL-isti au comis infractiuni nestingheriti ANI DE ZILE, pana sa-i ia Base in vizor (pe O PARTE dintre ei) din motive subiective, nicidecum de dragul dreptatii. Esti doar un biet GÂGĂ!!!

 9. Blackwater Says:

  Ai fost bannat pentru limbaj. Puteai sa-ti ceri scuze, in loc de asta ai continuat cu etichetari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: