Prostul fudul

S-a dovedit încă o data că țîfna și fudulia lui Crin Antonescu reprezintă cele două elemente „valorice” de care e capabil, bune doar ca piese de decor ale relației sale cu Victor Ponta, dar total neconvingătoare pentru marile spirite ale neamului. Există o limită a bunului simț pe care acest personaj nu poate să o vadă măcar. Ultimul comenariu pe care Neagu Djuvara l-a făcut la adresa liderului PNL sună în felul următor:

“Iubiții de liberali sunt conduși acuma de Antonescu. Acum câteva zile a declarat că Iliescu s-a retras din politică. Ca să spui o asemenea prostie împlinești o vorbă românească: Dacă prostul nu-i fudul, nu-i prost destul. Ăsta este Crin Antonescu”.

Ce poți să adaugi la o asemenea caracterizare? Colecția de ifose numită conducere PNL, ai cărei membri sunt autorii dezastrului numit deficit bugetar de 5% în anul creșterii economice de 8%, această conducere deci își susține craiul leneș în fapte dar logoreic și amenințător pe canalele TV. Cârdășia cu PSD nu este nouă, ea a apărut prin 2000-2001 când PNL-ul a renunțat să mai spună că partidul lui Ion Ilici Iliescu este urmașul PCR. Această atitudine a evoluat spre culmile iraționalității, fostul profesoraș din fundul provinciei având neobrăzarea să spună că Iliescu este „retras” din politică!

Pseudoprofesionisti în de toate, PNL-istii reprezintă un grup mai toxic decât PSD-ul, care este măcinat de lupte intestine. Toxicitatea PNL vine din labilitatea scării valorilor acestui partid de șmecheri și miștocari care se aliniază în spatele celui mai tare din haită în fitile și glumite, Crin Antonescu.

Reclame

Etichete: , , , ,

2 răspunsuri to “Prostul fudul”

 1. Zina Says:

  Blackwater, te rog foarte mult să-mi scrii și mie ce plugin folosești pentru comentarii. Mă interesează, pentru că blogul tău este printre foarte puținele bloguri care afișează automat datele comentatorului, după ce a comentat prima data la tine. Mulțumesc anticipat.

 2. Blackwater Says:

  Zina, raspunsul direct, nediplomatic ar fi fost: „Nu stiu”. Dar am dat o cautare pe WordPress.com – eu fiind un utilizator ce beneficiaza gratis de aceasta platforma – si uite ce am gasit:

  Plugins are tools used to extend the functionality of the WordPress platform. However, they are only applicable to self-hosted blogs and web sites using the WordPress.org software. Plugins are not permitted here at WordPress.com for various security reasons.

  Daca utilizezi wordPress.org e o alta poveste…

  Multumesc de intrebare, asa am fost nevoit sa ma uit mai atent in propria ograda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: