encrypted_search_terms

Mulți utilizatori ai platformei WordPress au observat că în dreptul termenilor de căutare către site-ul lor a apărut de curând expresia encrypted_search_terms, care mi-a dat de lucru până astăzi când am avut curiozitatea să citesc mai mujlt pe această temă. Totul este foarte simplu: Google.com, în varianta http://encrypted.google.com nu permite utilizatorilor de WordPress să afle termenii căutărilor, dar le arată că s-a ajuns la ei (bloguri& situri), în același timp arătându-se numărul căutărilor.

De exemplu, dacă veți găsi encrypted_search_terms cu un număr 3 în dreptul „Termenilor de căutare”, să știți că s-a ajuns la situl Dvs de 3 ori prin Google.com varianta Encrypted, nefăcându-se cunoscut termenul de căutare.

Reclame

3 răspunsuri to “encrypted_search_terms”

  1. Zina Says:

    Dar care să fie scopul acestei încriptări ? De ce să nu știu eu cu ce termen de căutare s-a ajuns pe site-ul meu ?… Hm !

  2. HEIDI, FETITA MUNTILOR -III- de Johanna Spyri Says:

    […] să-și reamintească o lectură dragă a copilăriei și vă invit să-i citiți pe: Anacondele, BlackWater, Blogeru, Dojo-Ramona, Gândire logică, IronicBlonde, Kadia, Roxana Muntean, Silving și pe toți […]

  3. PRANZUL de W.Somerset Maugham - Zinnaida » Zinnaida Says:

    […] sa-i cititi pe: Alex Mazilu, Alexandru, Alice in WonderNet, Anacondele, Andera, Aurora Georgescu, Blackwater, Calin, Carmen, Cartim, Coolnewz, Costin Comba, Cristi Milla si pe toti ceilalti iubitori de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: